Velg din cross modell nedenfor så vises bare spesifikasjonene som passer din modell. Motocross modell er lagret i hele besøket.
Tilbake

Vilkår og betingelser

Her kan du lese mer om våre vilkår og betingelser

Leveringstid:

De fleste varer du ser i nettbutikken er på vårt lager. Normalt pakkes og sendes disse ut første arbeidsdag etter at vi har mottatt din bestilling.  En forsendelse med posten tar vanligvis 2-7 virkedager.

Du kan få varen levert i butikken på Skogn, men da må kunden selv gi beskjed om dette. Har vi ikke varen i butikk kan du normalt hente den 2-7 dager etter bestilling. Noen varer  kan bestilles på forhåndsorde. Disse varene blir  levert omgående etter at de er ankommet vårt lager.

Frakt:

Alle våre forsendelser går med Posten. 

Velger du å hente varen i vår butikk på Skogn. Leveres varen uten fraktkostnad.

Dersom vi ikke kan levere hele din bestilling komplett tar vi kontakt med deg før vi sender ut varene.

Uavhentede pakker:

Når du har bestilt varen til deg får du først en hentemelding fra Posten. Om du ikke henter varen får du en purring. Henter du fortsatt ikke varen etter purring fakturer vi deg for frakt begge veier og 250,- til dekning av pakking og merarbeid.

Retur av varer / angrerett:

Med unntak av spesialbestilte varer har du 14 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Har du mottatt feil vare eller varer med feil sender vi deg nytt uten kostnader for deg.

Varer som er spesialbestilt tas ikke i retur. Vennligst ikke send returvarer i oppkrav. Disse blir ikke hentet ut.

Ta kontakt med oss på tlf: 92409686 for returvarer eller feilsending.

Klagefrist:

Feil ved leveranse av X-rider.

Hvis du mottar et defekt eller et feil levert produkt, ta kontakt med oss på:  mail@x-rider.no eller på tlf:  92409686.  Du bør ta kontakt så snart som mulig og ikke senere enn 14 dager etter levering.

Etter at vi har mottatt din klage vil du få svar med instruksjon om hvordan varen skal returneres til oss.

Feil under garantitiden:

Vi garanterer at varene du har bestilt er fri for produksjonsfeil i to år, eller i løpet av garantiperioden for produktet. Oppstår det feil med ditt produkt i løpet av garantiperioden kan du ta kontakt med oss på:  mail@x-rider.no eller på tlf: 92409686. X-rider vil gi deg informasjon om hvordan du skal gå videre med din reklamasjon.

Reklamasjon:

Melding om feil må meddeles til X-rider innen rimelig tid fra du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen. Reklamasjonsretten for et produkt opphører under alle omstendigheter etter 3 år. Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjonssaker.

Dette nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) til trafikkmåling og optimering av innhold
Godta